Maggie Lawson ve Jason Biggs ikilisi komedi dizisi Geniuses'ta buluşuyor!

LA to Vegas dizisinin yaratıcısından Fox'a yeni komedi dizisi! Maggie Lawson ve Jason Biggs ikilisini buluşturan Geniuses nasıl bir dizi?

LA to Vegas yaratıcı/yürütücü yapımcısı Lon Zimmet'in Fox kanalı için hazırladığı yeni komedi dizisi "Geniuses"in başrol ikilisi belli oldu.

Mavi yakalı bir çift ve çocuklarını hikayesinin merkezine koyan komedi dizisinin başrollerine Maggie Lawson (Psych, Lethal Weapon) ve Jason Biggs (Orange is the New Black, Mad Love) getirildi.

Çoklu kamera yöntemiyle çekilecek olan, geçtiğimiz haftalarda kanaldan deneme bölümü siparişini alan ve Fox'un unutulmaz komedilerinden Malcolm in the Middle'ı anımsatan dizinin konusuna bakacak olursak;

"GENIUSES" KONUSU

Geniuses'ın hikayesi; New Jersey'in güney kesiminde yaşayan mavi yakalı Cay (Lawson) ve Mike (Biggs) çiftinin, üç tanesi dahi olarak tasdiklenmiş dört çocuğunu büyütmeye çalışması ekseninde gelişen olaylara odaklanıyor.

19-02/28/maggie-lawson-foto.jpg

Lawson'ın ailenin annesi olan Cay karakteri aynı zamanda belirgin bir şekilde ailenin reisi konumundadır. Bir Jersey kızı olan Cay gerektiğinde sert ve lafını esirgemekten çekinmeyen bir kimliğe bürünebilmektedir.

Sezgisel algıları güçlü olan karakter, bir Atlantic City kumarhanesinde masalardan sorumlu görevli olarak çalışmakta olup bu yeteneğinin faydalarını sıklıkla görmektedir.

19-02/28/jason-biggs.jpg

Biggs'in ailenin arkadaş canlısı ve hevesli babası Mike karakteri ise aptal değil ancak kesinlikle entelektüel olmayan birisi olarak nitelendiriliyor.

Geniuses'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin