ABC'den yeni bir Lost denemesi! Bermuda Şeytan Üçgeni temalı yeni dizi Triangle'ı tanıyalım!

ABC kanalı, gizemli hikayesiyle dikkat çeken Bermuda Şeytan Üçgeni temalı yeni dizi projesi Triangle'ın oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. Çekimleri Yeni Zelanda'da gerçekleşecek dizinin konusu ne?

ABC'nin gizemli bir hikayeye sahip görünen yeni dizi projesi "Triangle" için oyuncu kadrosu bilgileri gelmeye başladı.

Kanalın geçtiğimiz haftalarda deneme bölümü siparişini verdiği; arkasında Jon Harmon Feldman (Designated Survivor, Dawson's Creek), Jennifer Gwartz'ın Random Hill'i ve ABC Studios'un bulunduğu dizinin oyuncu kadrosuna katılan ilk isim, son olarak NBC'nin askeri draması The Brave'de izlediğimiz Mike Vogel oldu.

TRIANGLE NASIL BİR DİZİ? KONUSU

Feldman ve Sonny Postiglione (Knightfall, Life on Mars) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin konusu kısaca şöyle:

Triangle şu soruyu soruyor: Bermuda Şeytan Üçgeni, okyanusun ortasındaki bir çukur değil de, insanlık tarihi boyunca yolcuları tuzağa düşüren kayıp bir kara parçası ise...

19-02/27/bermuda-triangle.jpg

Bir aile bu ilginç ve gizemli bölgede deniz kazası geçirdiğinde hayatta kalmak ve bir şekilde eve giden bir yol bulmak için benzer düşüncedeki bir grup insanla bir araya gelir.

Vogel dizide hayatında daima iniş ve çıkışlar yaşamış, küçüklüğü bir yetim olarak koruyucu aileler arasında yer değiştirerek geçmiş olan ana karakter David Roman'a hayat verecek.

Kızı Natalie ve nişanlısı Alex ile birlikte artık hayatında yeni bir sayfa açmayı uman David'in planları altüst olacaktır. Hep birlikte çıktıkları tropikal tatil yolcuğu, şiddetli bir fırtınanın teknelerini alabora etmesi ile yarıda kesilir. Tehlike ve gizem dolu, eve dönüş yolu olmayan tuhaf bir diyarın kıyısına vurmuş olarak kendilerini bulurlar.

19-02/27/mike-vogel.jpg

Vogel'i The Brave'in öncesinde Stephen King eserinden uyarlanan CBS'in yaz dönemi dizisi Under the Dome'da izlemiştik.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Feldman, Gwartz ve Postiglione projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Triangle'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

ABC Studios yapımcılığındaki dizinin deneme bölümü çekimlerinin adresi Yeni Zelanda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin