Netflix dizisi The OA 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezondan ilk fragman yayında!

İlk sezonu 16 Aralık 2016'da Netflix takipçileriyle buluşan The OA dizisi uzun bir aradan sonra 2. sezonuyla dönüyor. The OA 2. sezon fragmanı, konusu, oyuncu kadrosu, posteri ve fotoğrafları...

Genç bir kadının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra dikkat çekici bir yetenek, tuhaf bir hikaye ve heyecan verici yeni bir görevle geri dönmesini konu edinen Netflix dizisi "The OA"in "The OA Kısım 2" olarak lanse edilen 2. sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

THE OA 2. SEZON MÜJDESİ!

Netflix, yeni sezonun başlangıç tarihini 22 Mart 2019 olarak duyururken, 2. sezonun ilk resmi fragmanını da takipçilerle paylaştı.

19-02/27/the-oa-2-sezon-poster.jpg

THE OA 2. SEZONDA İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Peki, yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Brit Marling ve Kat Batmanglij ikilisince yaratılan dizinin yeni sezonunda OA (Marling), bir Rus varisi olarak bambaşka bir hayat yaşadığı ve kendini tekrar Hap'in esiri olarak bulduğu boyutlar arasında gidip gelirken karşımıza çıkıyor.

The OA II. Kısım'da, kayıp genç Michelle Vu'yu bulmakla görevli özel dedektif Karim Washington hikayeye katılıyor. Karim, Michelle'in akıbeti ve birçok başka çocuğun kaybolmasıyla bağlantılı Nob Hill'deki bir evle ilgili gizemi çözmeye çalışırken yolu OA ile kesişiyor.

19-02/27/the-oa-2-sezon-foto-2.jpg

Bu arada, diğer boyutta, OA'in hikayesini ve anlattığı akıl almaz gerçekliklerin arkasında yatanları anlamak üzere BBA, Angie ve çocuklar bir maceraya atılıyor.

"THE OA" 2. SEZON OYUNCU KADROSU

Yeni sezonda Marling'e Jason Isaacs, Kingsley Ben-Adir, Emory Cohen, Patrick Gibson, Phyllis Smith, Sharon Van Etten, Will Brill, Brendan Meyer, Ian Alexander, Brandon Perea ve Chloë Levine gibi isimler eşlik ederlerken; Paz Vega, Irene Jacob, Vincent Kartheiser, Sheila Vand, Riz Ahmed'i ise konuk oyuncu olarak göreceğiz.

Yapımcılığını Aida Rogers'ın üstlendiği dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Marlin ve Batmanglij ile birlikte Michael Sugar, Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner ve Sarah Esberg'den oluşuyor.

YENİ SEZONDAN DİĞER KARELER

19-02/27/the-oa-2-sezon-foto-1.jpg

19-02/27/the-oa-2-sezon-foto-3-1551292085.jpg

19-02/27/the-oa-2-sezon-foto-4.jpg

19-02/27/the-oa-2-sezon-foto-5.jpg

19-02/27/the-oa-2-sezon-foto.jpg

"The OA" II. Kısım Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin