BluTv'nin yeni dizisi Sokağın Çocukları yayınlandı!

Sevilen platform BluTv yeni dizisini izleyicilere sundu.

Merve Mutlu
06 Şubat 2020 - 13:41
Gündem

Sıfır Bir dizisinin yapımcılarınin yeni projesi olan Sokağın Çocukları BluTV'de yayına girdi. Bir adalet hikayesi anlatacak olan dizi "Bir genç sokakta nasıl hayatta kalır?" ve "Adalet nedir?" sorularını sorarak ışık tutuyor. 

20-02/06/sokagin-cocukalri.png

Sokağın Çocukları oyuncu kadrosunda kimler var?

20-02/06/sokagin.png

Kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesini konu alan bu dizi, Furkan Murat Uğur, Hakan Erkuran, Gökhan Diğicibaşı, Nesih Turunç, Soner Çelik, Oğuz Öztaş, Kerem Ali Yengüner, Arda İlkin Parlak, Alper Parlak, Burçin Börü, Kadir Parlak, Ömer Tutar, İbrahim Kuşçi, Zafer Çiftçioğlu, Zekai Sinan Özer, Ayşegül Özcanlı, Seyfettin Azrak, Tayfun Sevgili, Mehmet Elçiçek, Ferhat Özkalaycıoğlu, Tümer Adakaner gibi isimleri bir araya getirdi. 

Sokağın Çocukları ne zaman başlıyor?

BluTV'nin yeni dizi projesi Sokağın Çocukları, 6 Şubat Perşembe günü başladı. 43 dakikalık ilk bölümünü izleyicilere sunan proje, Kadri Beran Taşkın yönetmenliğinde çekildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin