Oyuncu Tuğba Melis Türk Survivor 2020'ye katılıyor!

Survivor 2020'nin kadrosu belirginleşiyor.

Merve Mutlu
06 Şubat 2020 - 10:54
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalı, yayınlandığı her dönemde izlenme rekorları kıran Survivor'ın 2020 versiyonu için hazırlıklara devam ediyor. 

20-02/06/survivpr.png

Şu ana kadar Ersin Korkut, Uğur Pektaş,  Yasin Obuz, Cemal Can Cansever, Sercan Yıldırım ve Tayfun Erdoğan'ın adının kesinleştiği Survivor 2020'nin kadrosunda yer alacak isimler belli olmaya devam ediyor. 16 Şubat'ta başlayacak olan yarışma yine Ünlüler ve Gönüllüler arasında düzenlenecek. 

Oyuncu Tuğba Melis Türk Survivor 2020'ya katılıyor!

20-02/06/tugba-melis-turk.png

Yine Dominik'te düzenlenecek olan Survivor'ın bu seneki yarışmacıları arasında fenomenlerden yarışmacılara, oyunculardan futbolculara birçok alandan isim adını yazdırdı. Gideceği belli olan isimlerden biri de Söylemezsem Olmaz adlı programın sunucusu Bircan Bali tarafından duyuruldu. Sunucunun iddiasına göre: Tuğba Melis Türk Survivor'a gideceği kesinleşen isimlerden biri oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin