Seda Akgül programdan neden ayrıldı? Hakan Ural açıklama yaptı!

Seda Akgül Neler Oluyor Hayatta programından neden ayrıldı?

Merve Mutlu
06 Şubat 2020 - 10:21
Magazin

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündemin değerlendirildiği Neler Oluyor Hayatta adlı programın sunucusu Seda Akgül, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde programdan ayrılmış, yerine de Nur Tuğba Namlı geçmişti. 

20-02/06/neler.jpg

Seda Akgül'ün ani ayrılığının ardından kafalar karışmış, Hakan Ural'ın sunuculuğuna devam ettiği program merak uyandırmıştı. Yeni sunucusu ile yayın hayatına devam eden programın eski sunucusu Akgül, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yapmıştı. "Neler Oluyor hayatta programından ayrılma nedenim, programın yapımcılığını üstlenen Bloom Medya'nın patronu Uygar Ataş'ın programı bırakması ve benim sözleşmemin o şirketle olmasıdır. Şu anda ne partnerim, ne de eski patronumla herhangi bir bağım veya dostluğum kalmamıştır. Keyfi sebeplerden ve kişisel hırslardan dolayı ekmek parası ile oynayabilen insanlardan uzak durmak lazımdır. Kötülüğümü isteyenlere en güzel cevap; TRT sınavı ile başlayan, 22 yıllık meslek hayatımda eğitimim, başarılarım, insan ilişkilerim, ekrana saygım ve tecrübemdir. Her şeyden önce beni kalplerinde ve evlerinde misafir eden izleyicilerim gelir. Bundan sonra eğitim, konuşma tarzı , tavır ve saygı kavramlarını bilen… Kendi tecrübe, bilgi ve insanlık anlayışıma yakın meslektaşlarımla ve işverenlerle çalışmak dileğiyle. Hepinizi seviyorum…" diyen Akgül izleyicilerine veda etmişti. 

"Hakkım helal değil!"

20-02/06/sedaa-a.png

Sevilen ismin açıklamaları bununla da sınırlı kalmadı. Ekmeğiyle oynandığını düşünen Akgül, "Ekmekle oynayanın, ekmeği olmaz… Bugüne kadar hep ayıpsız ayrılıklar yaşadım. Artık ayıpları olanlar düşünsün….Kanal D'yi tenzih ederim.. Daha özgür, mutlu, saygılı ve sevgili projelerde buluşmak dileğiyle….Dostunuzu dost ilan edin, arkanızdan kuyu kazanların dostunuz gibi görünmesine müsaade etmeyin. En büyük zararı onlar verir. Basit bir veda ile ayrılabileceğim, çok saygı duyduğum ve yıllarımı verdiğim kanaldan henüz orada 3 aydır iş yapmakta olan insanların başarısızlığını yine ben ödemek zorunda kaldım ilk kez hakkım helal değil." diyerek kafaları karıştırdı. 

20-02/06/hakan-ural.png

Açıklaması ile Hakan Ural'ı işaret eden sunucuya Ural'dan cevap gecikmedi: "Öncelikle şahsım ile ilgili yanlış anlamaya sebebiyet vermemek için bu açıklamaya gerek duydum. Hayatımda hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayı bırakın; herhangi bir zarar verme ihtimalinin düşüncesini bile içinde yaşatmayan bir insanım. Kırıldığım, haksızlığa uğradığım durumlarda bile sadece bir pardonu özrü kafi görecek kadar da hoş görülüyüm, kinci değilim. Seda Hanım ile ilgili bir sorunum tasarrufum olsaydı takdir edersiniz ki 3 ay önce daha önce de kendisi ile çalışmış biri olarak sadece istemediğimi belirtmem kafi olurdu..“Kaldı ki kendi ağzından şahsıma 2 ay önce yayınlanmış röportajında defalarca teşekkür ettiği ortadadır. Bu ayrılığın nedenlerinden birinin ben olarak gösterilmesi her şeyden önce Allah indinde günah almaktır, yazıktır ve ayıptır. 3 ay önce Seda hanımın tercih edilmesi herkes tarafından sakıncasızken, bugün muhakkak nedenlere dayalı tasarruf olmuştur ki bu profesyonel hayatta onlarca örneği olan bir durumdur. Ben hayatımmı basitçe kendşme yapılmasını istemediğim bi şeyi bir başkasına yapma mantığı ve felsefesine oturtmaya çalışan bir hayat benimsemiş biri olarak ar, namus, şeref, haysiyet, ekmek, iş gibi şeylerle bırakın oynamayı aklımdan geçirmem. Bu yaşa da bu değerlerle geldim ve asla unutmayın her iddia ispata muhtaçtır. Öyle ağızla, dille söylemeyle hassas konularda kanaat getirip lütfen kimse günah almasın. Seda hanıma da kalan hayatında sonsuz başarılar ve sağlık dilerim. Bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için de gerçekten üzgünüm, inşallah insanlar kin nefret ve öfkesinden arınır en azından kendine zarar vermez. Bu arada hakkımda yapılan spekilasyonlara, hukuksal sakınca içeren söulemlere maalesef dava açacağımı bildirmek isterim. Herkese selam saygılar. "

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin