Hakan: Muhafız 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Netflix'in ilk Türkiye yapımı projesi olan Hakan Muhafız'ın 3. sezonu için geri sayım başladı.

Merve Mutlu
13 Şubat 2020 - 11:17
Kültür Sanat

Başrolünde: İstanbul'u korumakla görevlendirilen muhafız Hakan karakteri ile Çağatay Ulusoy'un yer aldığı, oyuncu kadrosunda ise Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Boran Kuzum ve daha birçok başarılı ismin yer aldığı Hakan: Muhafız'ın yeni sezonunun başlangıç tarihi belli oldu. 

20-02/13/hakan-muhafiz.png

Hakan : Muhafız'ın konusu ne?

İlk iki sezonu oldukça sevilen ve 3. sezonu merakla beklenen dizinin fanlarına müjdeli haber geldi. Netflix'in en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başaran Türkiye yapımı ilk Netflix dizisi 4. sezon onayını da almıştı. Sıradan bir yaşantısı olan Hakan'ın 15 milyonluk şehrin, tarihten gelen gizemli ölümsüzlere karşı korunması görevine mecbur kalmasını konu alan dizinin 3. sezonunun başlangıç tarihi belli oldu.

Hakan: Muhafız 3. sezon ne zaman başlayacak?

Yeni sezonu merakla beklenen Hakan Muhafız'ın 3. sezon tarihi, Netflix'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belli oldu. Açıklamaya göre: dikkat çeken dizinin yeni sezonu 6 Mart'ta yayınlanacak.

20-02/13/netflix.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin