Miray Daner ve Boran Kuzum yine aynı projede!

Ekranların sevilen ikilisi ortak proje ile dönüyor.

Merve Mutlu
26 Aralık 2019 - 17:17
Yeni Bölüm

Daha önce Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakterini canlandıran Miray Daner ile Leon karakterini canlandıran Boran Kuzum'un uyumu çok sevilmiş ve ikili hayranları tarafından yakıştırılmıştı. Sevilen ikili şimdi yeniden aynı projede yer alacak. 

19-12/26/mi.png

Behzat Ç.'nin, Erdal Beşikçioğlu'nun teklifi kabul etmemesi nedeniyle devam etmeyeceği ve onun yerine dizideki sevilen bir diğer karakter olan Ercüment'i canlandıran Nejat İşler'in başrolde olacağı Saygı adlı yeni bir projenin geleceği bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Saygı adlı projede Nejat İşler dışında yer alacak bazı oyuncular da netleşti. Yapılan anlaşmaya göre projenin ilk açıklanan isimleri de sevilen ikili Boran Kuzum ve Miray Daner oldu. 

BluTV ve Inter Medya yapımı olacak olan Saygı dizisi, Ercüment Çözer’in bilinmeyen hikayesi ile 2020 yılında izleyici karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin