Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda) için 2. sezon onayı çıktı!

Netflix'in Brezilya dizisi Coisa Mais Linda'ya (Most Beautiful Thing) resmi 2. sezon onayı çıktı. Most Beautiful Thing 2. sezon detayları...

Netflix'in Brezilya yapımı dönem dizisi "Most Beautiful Thing"in (Coisa Mais Linda) 2. sezonu resmen onaylandı.

"MOST BEAUTIFUL THING" 2. SEZON DETAYLARI

Giuliano Cedroni ve Heather Roth ikilisinin yaratıcılığını üstlendikleri dizinin yedi bölümden oluşan ilk sezonu 22 Mart 2019'da Netflix platformundaki yerini alıp izleyiciyle buluşmuştu.

Dizinin ikinci sezonu 6 bölümden oluşacak. Yeni bölümlerin çekimleri yılın ikinci yarısından itibaren Prodigo Films yapımcılığında Rio de Janeiro ve San Pablo'da gerçekleştirilecek.

19-06/22/coisa-mais-linda-dizisi.jpg

MOST BEAUTIFUL THING 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İkinci sezonun Netflix'e ne zaman geleceği şimdilik belli değil. Muhtemel tarih ise 2020'nin bahar ayları.

"MOST BEAUTIFUL THING" KONUSU VE KADROSU

Dizinin hikayesi; 1950'li yıllarda kocasıyla buluşmak üzere Rio de Janeiro'ya giden bir ev hanımı Maria Luiza'nın (Casadevall) eşi Pedro tarafından terk edildiğini öğrenmesinin ardından orada kalıp bir bossa nova kulübü açmaya karar vermesiyle gelişen olaylara odaklanıyor.

19-06/22/most-beautiful-things-netflix-dizisi.jpg

Oyuncu kadrosunda Maria Casadevall, Pathy Dejesus, Fernanda Vasconcellos, Mel Lisboa, Leandro Lima, Ícaro Silva ve Gustavo Machado'yu bulunduran yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Roth ve Cedroni ile birlikte Camila Groch, Francesco Civita, Caito Ortiz ve Beto Gauss'dan oluşuyor.

"Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda)" 2. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin