Mr. Robot 3. sezon fragmanı yayında!

Mr. Robot 3. sezon fragmanı yayında! Mr. Robot'un 3. sezonu yaklaşırken yeni sezonun başlangıç tarihi yayınlanan fragman ile sonunda duyuruldu.

Volkan Küçükel
06 Ağustos 2017 - 14:11
Gündem

USA Network'un ülkemizde de büyük ilgi gören dizilerinden "Mr. Robot"un 3. sezonu yaklaşırken yeni sezonun başlangıç tarihi yayınlanan fragman ile sonunda duyuruldu.

MR.ROBOT 3. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ RESMİLEŞTİ!

Fragmanda belirtilen tarihe göre dizinin 3. sezonu 11 Ekim Çarşamba akşamı USA Network ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

17-08/06/mr-robot-twitter.png

Bu paylaşımların yanında yeni sezonun yeni oyuncularından Bobby Cannavale'nin, dizideki karakteri Irving görünümüyle bir fotoğrafı da takipçilere sunuldu.

17-08/06/bobby-cannavale.jpg

MR. ROBOT 3. SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan ve Elliot Alderson (Rami Malek) isimli bir siber güvenlik mühendisinin Mr. Robot (Christian Slater) ve yeraltı hacker grubu fsociety ile birlikte dünyayı değiştirmek için bir devrim başlatması ekseninde gelişen olayları izleyicilere aktaran Mr. Robot'un 3. sezonu her bir karakterin motivasyonunu keşfetmeye hazırlanırken, Elliot ve Mr. Robot arasındaki ayrışmaya odaklanacak.

Rami Malek ve Christian Slater dışında Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallström, Grace Gummer, Michael Cristofer, Cannavale, Stephanie Corneliussen ve BD Wong gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yazar ve yürütücü yapımcılığını writer Sam Esmail üstlenirken, Steve Golin ve Chad Hamilton ikilisi diğer yürütücü yapımcılar olarak kadroda yer alıyorlar.

Yazar, şair, söz yazarı ve müzisyen Leonard Cohen'in Democracy (Demokrasi) isimli şarkısının sözlerinin arka planda yer aldığı Mr. Robot 3. sezon fragmanını aşağıda Türkçe alt yazılı olarak izleyebilirsiniz.

"Mr. Robot 3. sezon fragmanı "Democracy" (Türkçe Alt Yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin