Muazzez Ersoy: "Tek kalmak da zor!"

Muazzez Ersoy ve Cengiz Kurtoğlu, birlikte sahneye çıktı. Gecede ilk olarak Cengiz Kurtoğlu sahne alırken, ikili dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

ozan
05 Kasım 2023 - 11:07
Magazin

Muazzez Ersoy ve Cengiz Kurtoğlu, birlikte sahnedeydi. İkiliden samimi itiraflar da geldi.
 
'Erkekler yaşlanıyor da kadınlar yaşlanmıyor'

Burcu Sedef imzalı, inci beyazı, payet kostümüyle sahne alan Muazzez Ersoy, kulakların pasını sildi. Ersoy, görüntüsüyle olduğu kadar repertuarı ile de dikkat çekti, şarkılarını dinleyicilerle hep bir ağızdan söyledi. Kendisini çok güzel bulan dinleyicilerine espri yaparak, "Erkekler yaşlanıyor da kadınlar yaşlanmıyor. Hala 38 bedenim kendimle gurur duyuyorum" dedi.  

23-11/05/gunay.jpg

'Tek kalmak da zor!'

Gördüğü ilgiden çok mutlu olan Ersoy, şarkılara eşlik edenlere "Ne kadar muhteşemsiniz, ne güzel eşlik ediyorsunuz" deyince izleyicilerden biri "Bu şarkıları tek söyleyen sizsiniz nasıl eşlik etmeyiz" deyince Ersoy'dan olay bir cevap geldi, Ersoy: "Tek kalmak da zor!" yanıtını verdi. 

23-11/05/0t8a4922a.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin