Muazzez Ersoy ve Kutsi'den dev konser!

Balıkesir’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ‘Aromaterapi Festivali’ Muazzez Ersoy ve ünlü sanatçı Kutsi’nin sahne aldıkları muhteşem konserle başladı.

Pınar Alçiçek
07 Temmuz 2023 - 15:05
Magazin

Balıkesir’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ‘Aromaterapi Festivali’ Türk Sanat Müziğinin güçlü yorumcusu Muazzez Ersoy ve ünlü sanatçı Kutsi’nin sahne aldıkları muhteşem konserle başladı.

23-07/07/dsc06966.JPG

Aynı sahneyi paylaşan ikili Balıkesirlilere sanat dolu bir gece yaşattı. Etkinlikte 25 bin müzikseverin alanı tıklım tıklım doldurduğu gecede Muazzez Ersoy ve Kutsi keyifli bir konsere imza attı. Müzik keyfi ünlü sanatçı Kutsi’nin sahnesiyle başladı.

23-07/07/mtf_1565.JPG

‘Sana Ne’, ‘İlan-ı Aşk’, ‘Kalbim’ gibi en sevilen hitlerini art arda seslendiren başarılı sanatçı, hayranlarına tam anlamıyla eşsiz bir gece yaşattı. İlerleyen dakikalarda duayen sanatçı Muazzez Ersoy’un sahne almasıyla coşku ikiye katlandı. Ersoy, 'Sevemedim Karagözlüm', 'Kader Diyemezsin', 'Bir Fincan Kahve Olsan', 'Kahverengi Gözlerin', gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Renkli repertuarıyla coşkuyu doruklara çıkaran usta sanatçı, hareketli sahne şovu ve bitmek bilmeyen enerjisiyle müzikseverleri mest etti. Eğlencenin bir an olsun azalmadığı bu özel etkinlikte Muazzez Ersoy ile Kutsi’nin düetleri geceye damgasını vurdu. ‘Samanyolu’ ve ‘Doğum Günü’ parçalarını birlikte seslendiren ikili alkış yağmuruna tutuldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin