Muazzez Ersoy'dan yılbaşı itirafı!

Alışveriş turunda objektiflere yansıyan Muazzez Ersoy, yılbaşında Uludağ'da olacağını söyledi. Ersoy, "Sahnede sevenlerimle yeni yıla gireceğim için çok mutluyum" dedi.

Berfin Sengil
18 Aralık 2023 - 09:26
Magazin

Türk sanat müziğinin “nostalji kraliçesi” Muazzez Ersoy, geçtiğimiz gün İstinyePark’ta görüntülendi. Yeni yıl alışverişine geldiğini söyleyen Ersoy, önce mağazaları dolaştı, sonra kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Yeni yılda Uludağ'da sahne alacağını söyleyen Ersoy, “Sahnede sevenlerimle yeni yıla gireceğim için çok mutluyum. Ben kar yağışını çok seviyorum, sahnemin de Uludağ’da olmasına çok sevindim. Fakat içimdeki tek burukluk 2 tane köpeğimi bu sene yanıma alamıyorum yani bu seneye çocuklarımdan ayrı gitmiş olacağım” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin