Mucize 2 filminde Talat Bulut yerine geçecek isim belli oldu!

Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen yeni filmi Mucize 2'de Talat Bulut'un yerine hangi ünlü oyuncu ile anlaşıldığı belli oldu!

Nurşah
28 Ağustos 2018 - 15:22
Magazin

Mahsun Kırmızıgül'ün izlenme rekorları kıran filminin devamı niteliğindeki Mucize 2'de Talat Bulut'un yerine yine oldukça deneyimli bir isimle anlaşıldı! İşte detaylar...

18-08/28/fikret-kuskan-mucize-2.jpg

Fikret Kuşkan Mucize 2 dizisi ile anlaştı!

Bir süredir muallakta olan Talat Bulut'un Mucize 2 kadrosunda yer alıp almayacağına ilişkin dedikodular en sonunda netlik kazandı... 2015 senesinde vizyone giren Mucize filminde Mahir karakteri ile izleyici karşısına çıkan Talat Bulut, büyük bir merakla beklenen devam filminde yer almayacak!

Talat Bulut'un yerine usta oyuncu Fikret Kuşkan ile anlaşıldığı söyleniyor.  53 yaşındaki başarılı oyuncu Fikret Kuşkan da konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"İnsanı kendisiyle yüzleştiren bir film. Benim en büyük mucizelerim de iki oğlum ve evliliğimdir..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin