Sıfır Bir'in 'Cio'su Cihangir Ceyhan Çukur kadrosuna mı katıldı?

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen internet dizilerinden birisi olan Sıfır Bir'de Cio karakteri ile izleyenlerin gönlüne taht kuran Cihangir Ceyhan Çukur kadrosuna mı katıldı?

Nurşah
28 Ağustos 2018 - 16:21
Magazin

Sıfır Bir geçtiğimiz sezonun en çok izlenen internet dizileri arasında yer almıştı. Adana'da geçen ve bir grup arkadaşın uyuşturucu ve kadın ticaretine karşı giriştiği mücadeleyi konu edinen dizinin kadrosunda da oldukça başarılı isimler yer alıyordu... Bunlardan bir tanesi olan ve Cio karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan'ın yeni sezonda Çukur dizisi kadrosuna katılacağı haberleri de hayranlarını büyük bir heyecana sürükledi!

18-08/28/sifir-bir-cihangir-ceyhan-cukur.jpg

Sıfır Bir Cio, Çukur'a mı düştü?

Merakla beklenen Cumali karakterini Necip Memili'nin canlandıracağı haberlerinin duyulmasının ardından Çukur dizisi sevenlerini oldukça heyecanlandıracak bir söylenti daha medya gündemine düştü! Sıfır Bir dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile kendisine oldukça geniş bir hayran kitlesi edinen Cihangir Ceyhan'ın da Çukur kadrosuna katıldığı söyleniyor!

18-08/28/sifir-bir-cio-cukur.png

Tüm bu söylentilerin kaynağı Çukur dizisinin IMDB sayfasındaki oyuncu listesine Cihangir Ceyhan'ın eklenmesi olarak görünse de henüz dizi yapımcıları ya da sevilen oyuncudan herhangi bir açıklama gelmedi... Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan Sıfır Bir dizisinin sezon finalinde de sevilen oyuncunun canlandırdığı karakterin öleceğine ilişkin çeşitli teoriler de bu söylentileri güçlendiriyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin