Mucize Doktor Ela (Yasemin Özilhan) kimdir?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un sevilen oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Mucize Doktor Ela kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri...

Merve Mutlu
10 Aralık 2019 - 15:00
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un sevilen oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Mucize Doktor Ela kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler.. 

Mucize Doktor Ela kimdir?

19-12/10/mucize-doktor-ela-1575978210.png

Doktor Ela hastaneye yeni gelmiş bir misafir doktordur. Daha önce asistan cerrah olarak izlediğimiz Ela karakteri şimdi de başarılı bir doktor olarak Kıvılcım'ın daveti ile gelmiştir. 

Mucize Doktor dizisinde Doktor Ela karakterini Yasemin Ergene Özilhan canlandırmaktadır.

Yasemin Ergene Özilhan kimdir?

19-12/10/doktor-ela-mucze-doktorda-1575978419.jpg

22 Ocak 1985 doğumlu olan oyuncu Lise öğrenimini Tekirdağ'ın Mürefte köyünde tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünde eğitim aldı. Koçum Benim, Çocuğun Var Derdin Var, Ah Be İstanbul, Aşk Oyunu ve Doktorlar adlı televizyon dizilerinde rol aldı. Özellikle Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakteri ile büyük sükse yapan ve sevilen oyuncu uzun yıllar oyunculuğa ara verdikten sonra aynı karakterle Mucize Doktor dizisinde rol alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin