Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez sevgilisi ile nişanlandı!

Ekranların sevilen iki oyuncusu nişanlandılar.

Merve Mutlu
08 Haziran 2020 - 16:58
Magazin

Son zamanlarda, otistik savant sendromlu bir cerrahı canlandırdığı Mucize Doktor dizisindeki performansı ile göz dolduran ve ekranların yıldızı parlayan isimleri arasına giren Taner Ölmez, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile beraberdi. Evlenme planları yapan ikilinin aşkı bir süredir devam ediyor. 

20-06/08/taner-olmez-ece-cesmioglu.jpg

Şimdilerde Tutunamayanlar adlı absürt komedi dizisinde Doğu Demirkol ile başrolü paylaşan Ece Çeşmioğlu, geçen kış Brugge şehrinde Taner Ölmez'den evlenme teklifi almıştı. Teklifi kabul eden oyuncunun ne zaman nikah masasına oturacağı merak ediliyordu. İkili, davetlileri arasında Erkan Avcı ve Ferit Kaya'nın da olduğu sade bir tören ile nişanlandılar. Koronavirüs salgını nedeniyle az sayıda kişnin katıldığı nişan aile arasında yapıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin