L.A.'s Finest 2. sezon 8 Haziran'da başlıyor! Dizinin 2. sezonu hakkında bilinmesi gerekenler!

Syd ve Nancy'nin tehlikelerle dolu serüveni yeni sezonda devam ediyor! L.A.'s Finest 2. sezon 08 Haziran 2020 Pazartesi günü başlıyor! L.A.'s Finest 2. sezon konusu, fragmanı, posteri ve oyuncu kadrosu...

Sony Pictures Television yapımcılığında Spectrum'un ilk orijinal dizisi olarak hazırlanan ve Bad Boys film serisinin ikincisinin uzantısı niteliğini taşıyan "L.A.'s Finest"ın 2. sezonu başlıyor!

L.A'A FINEST 2. SEZONUYLA DÖNÜYOR!

Gabrielle Union (Sydney "Syd" Burnett) ve Jessica Alba (Nancy McKenna) ikilisini izlemeye devam edeceğimiz dizinin yeni sezonu 08 Haziran 2020 Pazartesi günü Spectrum'da izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

20-06/08/las-finest-foto.jpeg

Brandon Margolis & Brandon Sonnier ikilisinin yaratıcısı olduğu yapımın ilk sezon hikayesinde izleyiciler, Syd Burnett ve Los Angeles Polis Departmanı'ndaki iş ortağı Nancy McKenna'nın, Los Angeles'ta kuralların sınırlarını zorlayarak azılı suçluları ele geçirirken gerek sokaklarda gerekse birbirlerinin yaşamlarında önemli birer yer edinmelerine tanıklık ettiler.

L.A.'S FINEST YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin yeni sezonunda ise Los Angeles sokaklarında kaosu hakim kılmak için yepyeni ve oldukça tehlikeli bir tehditin ortaya çıkmasıyla birlikte Syd ve McKenna hem kişisel hem profesyonel yaşamlarında birbirlerine her zamankinden daha fazla güvenmek durumunda kalacaklardır.

20-06/08/la-finests-dizisi.jpg

L.A.'S FINEST 2. SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Union ve Alba dışında Duane Martin (Ben Baines), Zach Gilford (Ben Walker), Ryan McPartlin (Dr. Patrick McKenna), Sophie Reynolds (Isabel "Izzy" McKenna), Ernie Hudson (Joseph Burnett) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran L.A.'s Finest'ın yeni sezonunda Adam Rose (Merry Happy Whatever), Taylor Black (The Banker), Orlando Jones (American Gods) gibi yeni yüzleri göreceğiz.

Orlando Jones dizide LAPD'nin iç denetim biriminin emektar görevlisi Marshawn Davis'e hayat verecek. Marshawn, soruşturmanın ölümcül bir rotaya girmesinin ardından Syd Burnett'ı sorgulamak için görevlendirilecek.

20-06/08/las-finest-2-sezon-posteri-1591622429.jpg

Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment & Sony Pictures Television ortak yapımcılığında hazırlanan L.A.'s Finest'ın ikinci sezonunun ilk üç bölümü "The Curse of the Black Pearl", "The Lone Ranger", "Thief of Hearts" 08 Haziran'da aynı gün yayına verilecek.

İkinci sezon, ilk sezonda olduğu gibi 13 bölümden oluşuyor.

"L.A.'s Finest" (Spectrum) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin