I May Destroy You dizisi başladı! HBO ve BBC ortak yapımı diziyi tanıyalım!

I May Destroy You nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler...

HBO ve BBC Television ortak yapımcılığında hazırlanan yeni dizi "I May Destroy You" 07 Haziran 2020 Pazar akşamı ekran serüvenine başladı.

I MAY DESTROY YOU BAŞLADI!

Başrolde yer almasının yanında projede yazar, yürütücü yapımcı ve ortak yönetmenlikte yapan Michaela Coel (Black Earth Rising) imzalı dizinin hikayesi; Londra'da geçerken, içkisine ilaç atılıp tecavüze uğrayan genç bir kadının hayatını yeniden inşa etmesine ve kendisini keşfetmesine odaklanıyor.

20-06/08/i-may-destroy-you-hbo-foto.jpg

Cinsel ilişkide rıza olgusunu sorgulayan yapımın açılış bölümünde; Arabella, arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği gecenin ardından paramparça bir akıllı telefon ekranı ve alnında bir kesik ile uyandığında kendisine ne olduğunu hatırlamak için mücadele eder.

I MAY DESTROY YOU KADRO BİLGİLERİ

I May Destroy You'nun oyuncu kadrosunda Michaela Coel (Arabella) ile birlikte Weruche Opia (Terry), Paapa Essiedu (Kwame), Marouane Zotti (Biagio), Stephen Wight (Ben), Ann Akin (Alissa), Harriet Webb (Theodora), Franc Ashman (Susy Henny) gibi isimler yer alıyor.

Michaela Coel'in senaryosunu kaleme alıp, Sam Miller'ın yönetmenliğini üstlendiği açılış bölümünün ismi "Eyes Eyes Eyes Eyes". Bölümler haftalık olarak izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

İlk sezon toplam 12 bölümden oluşuyor.

20-06/08/i-may-destroy-you-poster.jpg

FALKNA Productions, BBC One ve HBO ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Coel ile birlikte Sam Miller, Phil Clarke, Jo McLellan, Roberto Troni, Piers Wenger'den oluşuyor.

"I May Destroy You" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin