Mucize Doktor'un fragmanı neden yayından kaldırıldı? İnanılmaz hata..

Fox'un sevilen dizisinin fragmanındaki hata videonun kaldırılmasına neden oldu.

Merve Mutlu
18 Kasım 2019 - 15:24
Yeni Bölüm

Başrolünde, Otistik Savant Sendromlu Asistan Cerrah karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı The Good Doctor dizisinden uyarlanan Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm fragmanında yapılan bir hata, fragmanın yayından kaldırılmasına neden oldu. Bölümde nasıl bir kesinti yapılacağı ise merak konusu.. 

19-11/18/mucize-doktor-nazli.png

Bu hafta Perşembe akşamı yayınlanacak olan 11. yeni bölümden ilk fragman izleyenleri heyecanlandırmıştı. Ancak beklenmedik bir hata yapıldı ve izleyicilerden büyük tepki topladı. Oyuncu Sinem Ünsal'ın canlandırdığı Doktor Nazlı karakteri, bir hastanın durumunu anlatırken “Tüm damarlar tümörlerle kaplı” yerine “Tüm tümörler damarlarla kaplı” deyince ortalık karıştı.

19-11/18/mucize-dxok.jpg

Tüm önyargılara rağmen Tıp Fakültesi'ni kazanan ve birincilikle bitiren Ali Vefa'nın Berhayat hastanesinde çalışmasını, aşk ve dostlukla tanışmasını konu eden dizinin fragmanındaki bu hatanın diziden nasıl çıkarılacağı ise merak konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin