Mucize Doktor'un kadrosuna yeni oyuncular katıldı!

Dünyaca ünlü dizinin Türkiye uyarlamasının kadrosu genişliyor.

Merve Mutlu
30 Temmuz 2019 - 10:34
Magazin

Geçtiğimiz yılın en popüler dizi yapımı seçilen The Good Doctor'un Türkiye uyarlaması olan Mucize Doktor'un hazırlıkları devam ediyor. Taner Ölmez'in başrolde olduğu dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı. 

19-07/30/taner-olmez.jpg

MF Yapım imzası ile yeni sezonda FOX ekranlarında izleyici ile buluşması planlanan dizinin kadrosunda Onur Tuna'nın da olduğunu daha önce duyurmuştuk. Şimdi de dizi hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

Mucize Doktor'un konusu ne?

19-07/30/mucize-doktor.jpg

Yusuf Pirhasan yönetmenliğinde çekilecek olan dizide: Taşrada doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, Tıp Fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılacak. 

Mucize Doktor'un oyuncuları:

19-07/30/mucize-doktr.png

Taner Ölmez'in  “Bu uyarlama televizyon için büyük bir adım olduğu gibi beni de son derece heyecanlandıran bir iş oldu.” sözleriyle anlattığı dizinin başrolünde Ali karakterini canlandıracak. Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi isimler de dizinin kadrosundaki yerini aldı. 

Mucize Doktor nerede çekiliyor?

Merakla beklenen uyarlama dizinin çekimleri geçtiğimiz gün Bilecik'te başladı. Orada başlayan çekimlerin İstanbul'da devam etmesi bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin