Seray Sever programda söylediği büyük tepki çeken sözler için "Arkasındayım!" dedi

Sunucu Seray Sever programda söylediği sözlerle gündem oldu.

Merve Mutlu
30 Temmuz 2019 - 09:47
Magazin

Oyuncu ve sunucu Seray Sever, yorumculuk yaptığı TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Yazın Konuşalım programında söylediği sözlerle gündeme oturdu. 

19-07/30/seray-sever.png

Sever, yorumculuk yaptığı programda Hakan Hatipoğlu ile yaptığı konuşmasında insanları azla yetinmeyi ve şükretmeyi bilmemelşe suçlayarak, "Fasulye pahalıysa yemeyin kardeşim, daha ucuz bir şey yiyin!" diyerek bir tartışmanın da fitilini ateşledi. 

"Millet işi de beğenmiyor!"

19-07/30/seray.png

Hakan Hatipoğlu 'İnsanların hayatları zor; ekonomik problem çeken var nasıl gülsün bu insan' sözlerinin üzerine;  "Şöyle gülsün bu insan; en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor. Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım... En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim! diyen Sever, birçok izleyiciden tepki alırken sosyal medyada da alay konusu oldu.

Sever'in, "Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin..." sözeri karşısında ne diyeceğini bilemeyen Hatipoğlu da şaşkınlığını gizleyemedi. 

19-07/30/hurriyet-magazin-konseyi.jpg

Hürriyet Kelebek yazarları Ömür Gedik, Cengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, bu konuyu da ele alarak açıklamalar yaptılar. Ömür Gedik konuyla ilgili: "Seray çok eski arkadaşım. Bu konuyu konuştum kendisiyle; “Sözlerimin arkasındayım. Mevsiminde ucuz olan yiyeceklere yönelmek hem maddi açıdan hem de sağlık açısından en doğrusu. İnsanlara pozitif destek ve telkin amaçlı söylediğim şeyler biraz üslubum ama daha çok troller nedeniyle bu noktaya geldi” dedi. İyi niyetinden zerre şüphem yok, bu konuyu uzatmaya da gerek yok." dedi.

Cengiz Semercioğlu'nun yorumu ise: "Seray’ı severim ama bunun tam karşılığı zevzeklik yapmaktır. İnsanların derdiyle, alım gücüyle, sıkıntısıyla böyle dalga geçen, tepeden bakan biri elbette eleştirilir. İyi, ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler dememiş. Kendisine “Bu fasulye 7.5 lira” türküsünü gönderiyorum, Ata’dan..."

Onur Baştürk ise konuyla ilgili en sert açıklamayı yapan isim oldu ve "Seray ne kadar düzeltmeye çalışsa da sonradan, bu sözleri duyunca “Ne kadar manasız” dedim, kusura bakmasın. “Fasulye yemek istiyorsan daha fazla kazan, olmadı ucuz olan başka bir şey ye” demek insanlara saygısızlık ve tek kelimeyle ayıp!" sözleri ile sunucuyu eleştirdi.

19-07/30/seray-sever-ne-dedi.png

Ömür Gedik ile yaptığı konuşmada pişman olmadığını ve sözlerinin arkasında olduğu belirten Seray Sever'e sosyal medyadan gelen eleştiri de "Abin nohut pilav satarken zabıta katili olmuştu. O gariban hallerinizde bi kuru ekmeğe muhtaçken, Duran Emmi yanınızda olmuştu. Ne çabuk unuttun seray sever?" sözleri oldu.

19-07/30/tepki.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin