Always a Witch (Siempre Bruja) 2. sezon olacak mı? Netflix kararını verdi!

Netflix'in Kolombiya yapımı fantastik dizisi Always a Witch'in (Siempre Bruja) devam edip etmeyeceği belli oldu. Netflix diziye 2. sezon onayını vererek dizi hayranlarını sevindirdi. Yeni sezon detayları...

Isidora Chacón'un Yo, bruja romanından uyarlanan Netflix'in Kolombiya yapımı fantastik draması "Always a Witch (Siempre Bruja)"nın devam edip etmeyeceği belli oldu.

ALWAYS A WITCH'TE SERÜVEN DEVAM EDİYOR!

10 bölümden oluşan ilk sezonu 01 Şubat 2019 tarihinde izleyiciyle buluşan dizinin 2. sezonu onaylandı.

19-07/30/siempre-bruja-izle.jpg

Yeni sezon bölümleri 2020 yılı içinde Netflix abonelerine sunulacak.

"ALWAYS A WITCH" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Always a Witch'n hikayesi; 17. yüzyılda yaşayan genç bir cadı ve köle olan Carmen'in, 1646'da Cartagena'da kazıkta yakılmak üzereyken hem kendini hem sevdiği adamı kurtarmak için geleceğe gitmesine, ancak öncelikle günümüz Cartagenası'na uyum sağlamasına ve karanlık bir rakibi yenmesi gerekliliğine odaklanıyor.

19-07/30/siempre-bruja-kadrosu.jpg

Ana María Parra (Cuando Vivas Conmigo, La Nocturna) tarafından yaratılan dizinin oyuncu kadrosunda Lenard Vanderaa (Cristobal De Aranoa), Carlos Quintero (León), Angely Gaviria (Carmen), Sebastian Eslava (Esteban), Cristina Warner (Isabel de Aranoa), Sofia Bernal Araujo (Alicia), Valeria Emiliani (Mayte) ve Dylan Fuentes (Johnny Ki) gibi isimler rol alıyor.

Çekimleri Kolombiya'nın Bogota, Cartagena ve Honda gibi yerleşim birimlerinde gerçekleştirilen dizinin yapımcılığını ise Juliana Barrera ve Dago García ikilisi üstleniyor.

Siempre Bruja: Always a Witch (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin