Müge Boz'un eşi Caner Erdeniz'e cinsel saldırı suçlaması!

Oyuncu Müge Boz'un basketbolcu eşi Caner Erdeniz hakkında cinsel saldırı iddiaları gündemi karıştırdı.

Merve Mutlu
07 Şubat 2020 - 13:34
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz yıl içerisinde basketbolcu sevgilisi Caner Erdeniz ile dünya evine girmiş ve kısa bir süre sonra da bebeklerini kucaklarına almıştı. Erdeniz hakkında çıkan cinsel saldırı iddiası ortalığı karıştırdı. 

20-02/07/erdeniz-e-hapis.jpg

Bundan 3 yıl önce Bebek'te bulunan bir barda Deniz B. adlı bir kadına yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Caner Erdeniz, 5 bin 400 lira para cezasına çarptırılmış, kararın istinaf mahkemesinde bozulması ile yeniden yargılandı. İstanbul'da 44. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görlen duruşmaya bahsi geçen mağdur kadın Deniz B. de Caner Erdeniz de katılmadı. Tarafların avukatlarının temsil ettiği davada Deniz B'nin avukatı, "Sanığın eyleminde dokunma şartının gerçekleşmiş olması nedeniyle cezalandırılması gerekmektedir. Burada da tartışılması gereken eylemin ani ve tek hareketle olup olmadığı, sarkıntılık düzeyinde kalıp kalmadığı hususudur. Sanığın olay tarihinde müştekiye sarılması, birden fazla kez dokunması ve öpmesi birlikte dikkate alındığında sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı suçundan cezalandırılmasını talep ediyoruz" diyerek cinsel saldırı kapsamında değerlendirilmesi talebinde bulundu.

Müge Boz'un eşi Caner Erdeniz'e 2 yıl hapis!

20-02/07/caner-erdeniz.jpg

Avukatı tarafından beraati talep edilen Caner Erdeniz hakkında hakimin verdiği karar ise "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırmak oldu. Uçankuş'un haberine göre: sanık hakkında verilen hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının ardından 5 yıl denetimlik kararı çıktı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin