Benimle Söyle neden yok? Yayından mı kaldırıldı?

Fox ekranlarının sevilen yarışması Benimle Söyle neden yok?

Merve Mutlu
07 Şubat 2020 - 10:31
Gündem

Başarılı ve sempatik sunucu Enis Arıkan'ın sunuculuğu ile Fox ekranlarında yeni sezonu ile ekranlarda olan Benimle Söyle yarışması neden yayınlanmadı? Cevabı haberimizde... 

20-02/07/benle.png

Geçtiğimiz sezon Birce Akalay'ın jüri başkanı olduğu ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle yarışması, yeni sezonda her hafta farklı jri başkanlarının katılımıyla Fox ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Ayta Sözeri'den Ferman Akgül'e, Gülçin Ergül'den Metin Arolat'a birbirinden değerli 100 kişiden oluşan jürisi ile sevilen programlar arasına giren yarışma neden yayınlanmadı sorusu ise merak uyandırıyor. 

Benimle Söyle yayından kaldırıldı!

20-02/07/benimle-soyle.jpg

Sevilen yarışma programı Benimle Söyle, yeni sezona geç başlamış ama kısa sürede yeniden kabul görmüştü. Ancak nedeni bilinmeyen bir şekilde yayından kaldırılmasına ve çekilen bölümlerin de yaz sezonunda yayınlanmasına karar verildi. Yani Benimle Söyle yarışması yaz sezonuna kadar ekranlarda olmayacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin