Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni oyuncusu Burcu Binici oldu!

Show TV'nin sevilen dizisine Burcu Binici de katıldı.

Merve Mutlu
07 Şubat 2020 - 10:09
Gündem

Başrollerinde İsmail Demirci (Kuzey) ile Aslıhan Güner'in (Yıldız) yer aldığı ve Karadeniz'de geçen inat dolu bir aşkın konu edildiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 

20-02/07/kuzey-yildizi.jpg

Kuzey ile Yıldız'ın 20 yıl önce başlayan hikayesi, Kuzey'in aşık olmadığı o küçük kızı bırakarak İstanbul'a gitmesi ve orada evlenmesi ile yarım kalmıştı. 20 yıl sonra kendisini terk eden karısının ardından 3 kızı ile birlikte her şeyini kaybettiği için Karadeniz'e, evine geri dönen Kuzey'in Yıldız'a aşık olmasını ve iki inatçı aşığın bu kez aşk dolu macerasını anlatan dizi, Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi ve gününün en çok izlenen dizisi oldu. 

Kuzey Yıldızı'na yeni oyuncu: Burcu Binici!

20-02/07/burcu-binici.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın hikayesi kadar oyuncuları da performansları ile büyük beğeni topluyor. Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna da yeni bir isim katılıyor. Burcu Binici'nin dahil olduğu dizi, sevilen hikayesi ile yayın hayatına devam ederken, Binici'nin nasıl bir karakterle geleceği ise merak konusu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin