Muhteşem İkili final yapıyor! Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol'un dizisinden beklenmedik karar!

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Muhteşem İkili final yapıyor. İşte detaylar...

Nurşah
07 Şubat 2019 - 10:00
Gündem

Başrollerinde Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Muhteşem İkili final kararı aldı. Kanal D ekranlarında geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan dizi ne zaman final yapacak? İşte detaylar...

19-02/07/muhtesem-ikili-final.jpg 

Muhteşem İkili ekranlara veda ediyor!

Kanal D'nin polisiye temalı dizisi Muhteşem İkili özellikle Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol hayranlarının keyifle izlediği yapımlardan bir tanesi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İlk olarak perşembe akşamı izleyici karşısına çıkan fakat sonradan alınan bir kararla salı akşamlarına çekilen Muhteşem İkili dizisinden final kararı geldi.

 19-02/07/kerem-bursin-ve-ibrahim-celikkol-muhtesem-ikili-final-ne-zaman.jpg

Muhteşem İkili ne zaman final yapacak?

Daha önceki dönemlerde de final yapacağı iddiaları ile gündeme gelmiş fakat bu iddialarda gerçeklik payı olmadığı kanıtlanmıştı. Aradan geçen haftaların ardından Muhteşem İkili'nin önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan yeni bölümü ile izleyicilerine veda edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin