Muhteşem İkili'de rol alan Eren Hacısalihoğlu şimdi de Yoksul Akraba'nın kadrosunda!

En son Muhteşem İkili dizisinde rol alan Eren Hacısalihoğlu'nun yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
15 Şubat 2019 - 13:28
Magazin

En son, başrollerinde Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in rol aldığıve geçtiğimiz günlerde final yapan Muhteşem İkili dizisinde Demiray karakteri ile rol alan Eren Hacısalihoğlu, yakın zamanda başlayacak olan Yoksul Akraba dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan Yoksul Akraba dizisinde Aziz adındaki bir avukatı canlandıracak olan Eren Hacısalihoğlu, dizide önemli bir rol üstlenecek. 

19-02/15/eren-hacisalihoglu.png

Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğuna oturacağı Yoksul Akraba adlı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Binnur Kaya, Gülcan Arslan, Osman Sonant, Damla Colbay gibi isimlerin yer alacağı dizinin star tv'de yayınlanması bekleniyor. Yoksul Akraba dizisinin erkek başrol oyuncusunun kim olacağı ise henüz netlik kazanmadı. 

Eren Hacısalihoğlu kimdir?

19-02/15/eren.png

5 Haziran 1986 doğumlu yakışıklı oyuncu Eren Hacısalihoğlu aslen Trabzon Akçaabat’lıdır. İstanbul Haliç Üniversitesi mezunudur.

Kadim Dostum adlı dizide Ferzan Kadim, Benim için üzülme adlı dizide Harun, Kalbim Egede Kaldı dizisinde Yaman, Aşk Yalanı Sever dizisinde ise Ferit Koçoğlu karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında ise TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden ve hem Türkiye’de hemde dünyaya büyük yankı uyandıran Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Eren Hacısalihoğlu bu dizide Kemalettin Paşa karakterini canlandırmıştır. Son olarak da Muhteşem İkili dizisinde Demiray olarak karşımıza çıkan Hacısalihoğlu, Yoksul Akraba dizisinde Aziz karakterini canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin