Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur 53. bölümde neler olacak?

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un 53. bölümüne Aliço'nun "Aile neredeyse ev orası" sözleri damga vuracak. İşte Çukur yeni bölümün detayları..

Merve Mutlu
15 Şubat 2019 - 13:52
Yeni Bölüm

Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin rol aldığı, show tv ekranlarının sevilen fenomen dizisi Çukur'un 53. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Çukur'un yeni bölümü, heyecanın dozunu artırırken, Aliço'nun "Aile neredeyse ev orası!" sözleri bölüme damgasını vuracak. 

19-02/15/aile.png

Çukur son bölümde neler oldu?

Çukur'un 52. son bölümünde: İdris ve Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin sert tepkilerine rağmen, Çeto'nun Çukur'a dönme talebini kabul etti. Çeto ile yüz yüze gelen Koçovalılar'ın yanında çok az adam gören Çeto’nun, “Bu mahalle kimin?” sorusu karşısında Çukur’un çocuklarının cevabı ağır oldu. Bir anda kahvenin yakınındaki binalardan aşağı dalgalanan Çukur simgeli bayraklar karşısında şoke olan Çeto’yu Yamaç, “Çukur’uma hoşgeldiniz!” sözleriyle karşıladı.

 19-02/15/ukur.png

Çukur 53. yeni bölümde neler olacak?

Çukur dizisinin 53. bölümünde: Aliço ile yaşayan İdris Koçovalı, Aliço'nun "Evimize gidelim" sözlerine "Bura benim evim oğlum. Benim evim burası artık" sözlerine, Aliço'nun "Aile neredeyse ev orasıdır" cevabı damga vuracak. Aliço'nun bu sözüyle etkilenen İdris, 'İdris Koçovalı' olarak Çukur’a geri dönüyor. Koçovalıların büyük bir mutlulukla İdris’i karşıladığı tanıtımda Yücel'in ise "Benim yıllarımı aldılar, canlarını istiyorum!' sözleriyle intikam istemesi heyecanı artırdı. 

19-02/15/yucel.png

Araları bir iyi bir kötü olan Ayşe ve Selim'in yüzleşmesi dikkat çekerken, Karakuzular'ın yeni hamlesi de merakla bekleniyor. 

Çukur 53. bölüm fragmanı yayınlandı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin