Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'nın gönlünü kaptırdığı güzeller!

Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzadesi Mehmet Günsür dizide yaşadığı aşklar ile çok konuşuldu.

resim yok
10 Eylül 2013 - 15:18
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzadesi Mehmet Günsür dizide yaşadığı aşklar ile çok konuşuldu.

 

İŞTE O GÜZELLER!

İşte şimdiye kadar Şehzade Mustafa'nın gönlünü kaptırdığı diğer güzeller:

Elif Hatun: Muhteşem Yüzyıl'da hırsızlıkla suçlanan Elif Hatun kendini yakarak canına kıymıştı.

Efsun Hatun: Melisa Sözen’in canlandırdığı Nora Hatun diziye 47. bölümde katıldı. Hatun, Hürrem Sultan tarafından Şehzade Mustafa'yı öldürmekle görevlendirilmişti.

Güzeller güzeli cariye Nora, Şehzade’nin gönlünü kısa zamanda kazanarak “Efsun” adını almıştı. Efsun da kalbini Şehzade Mustafa’ya kaptırınca Hürrem Sultan’ın hayalleri suya düşmüş ancak bu güzel cariyenin de ömrü kısa olmuştu.

 

Hamileliği Mahidevran Sultan tarafından öğrenilen Nora bebeği alınırken hayatını kaybetmişti.

Aybige Hatun: Kırım Hanlığı'nın 9. hanı Sahip Giray Han'ın kızı ve Ayşe Hafsa Sultan'ın yeğeni olan Aybige Hatun diziye 44. bölümde katılmıştı. Aybike Hatun Malkoçoğlu Bali Bey’e aşık olmuş, ancak Mahidevran Sultan oğlu ile evlenmesini uygun görünce Aybike zor anlar yaşamıştı.

Aybike ve Şehzade Mustafa’nın bu evliliğe bir adım uzak durmaları bile nişana engel olamamıştı. Aybike Hatun neredeyse Malkoçoğlu Bali Bey’in de idamına yol açıyordu.  

Fatma Hatun: Gonca Sarıyıldız'ın canladırdığı Fatma Hatun, Mahidevran Sultan'ın Gülşah Hatun'dan sonraki nedimesiydi. Kanuni Sultan Süleyman seferde iken haremde çıkan isyanda Hürrem Sultan’ı öldürmeye kalkışan hatun kısa sürede şehzade Mustafa’nın gözdeleri arasında yerini almıştı.

Fatma Hatun'un hamileliği Manisa ve payitahtta büyük bir sevinç ile karşılansa da Şehzade Süleyman çiçek hastalığına yakalanarak kısa süre de hayatını kaybetti. Bu kayıp Fatma Hatun’un delirmesine neden oldu.

 

Mahidevran Sultan tarafından iyileşmesi için saraydan gönderilmek üzere istenen Fatma Hatun, yaşadığı acıya dayanamadı ve intihar etti.

Helena: Şehzade Mustafa, Manisa Sancağı’ndaki görevine başladıktan hemen sonra bir çiftlikte karşılaşıp Cemre Ebuzziya’nın canlandırdığı Helena’ya aşık olmuştu. Ancak bu aşk Şehzade Mustafa ile babası Kanuni Sultan Süleyman ve validesi Mahidevran Sultan ile aralarını açmıştı. Çünkü Helena’nın hareme alınabilmesi için evlilik şarttı. Bütün bunlar yüzünden bu aşk kısa sürede bitmek zorunda kalmış ve Helena evine gönderilmişti.

Ayşe Hatun: Serenay Aktaş, ‘Muhteşem Yüzyıl’da Şehzade Mustafa’ya bir kız çocuk veren Ayşe Hatun’u canlandırmıştı.[reklam]

Şehzade Süleyman’ın hayatını kaybetmesi ve Fatma Hatun’un intiharının ardından saraya güzel bir haber veren Ayşe Hatun, Nergisşah’ı doğurmuş ancak doğumun hemen ardından gelen Helena ile büyük bir kıskançlığın içine düşmüştü.

Gabriella: Muhteşem Yüzyıl'ın 87. bölümünde Mahidevran Sultan'dan yardım istemek için Manisa Sarayı'na gelen Ayşe Özdemir'in canlandırdığı Gabriella Sfenza ile Şehzade Mustafa arasındaki etkileşim dikkatleri çekmişti. Kardeşini bulmak uğruna Şehzade Mustafa’ya oyunlar oynamıştı.

 

Şehzade Mustafa’nın bu olanları fark etmesi üzerine Manisa’dan kovulmuştu. Aradığı kardeşinin Şehzade’nin sarayında olduğunu öğrenen Gabriella bir kez daha şehzadenin karşısına çıkarak, Rümeysa’yı yanına istemiş, ancak Rümeysa sarayda kalmak istemişti.

Rümeysa: Elif Atakan’in canlandırdığı Rümeysa karakteri Gabriella Sfenza’nın yıllardır kayıp kardeşi olarak Muhteşem Yüzyıl’a katılmıştı. Rümeysa yaptığı tercih ile Şehzade Mehmet’in kalbini çalmayı başarmıştı. Rümeysa ileride Şehzade Mustafa’ya bir oğul verecek ve eşi olacak.

 

YENİ AŞKI GELİYOR!

Diziye bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Berrak Tüzünataç da dahil oldu. Güzel oyuncu Barbaros Hayrettin Paşa’nın kızı, Şehzade Mustafa'nın ise büyük aşkı Mihrinisa'yı canlandıracak.

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ HÜRREM'İ GENÇLEŞMEYİ REDDEDİYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin