Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'yı koruyacak isim kim?

Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği 'Muhteşem Yüzyıl', dördüncü sezonuyla 18 Eylül Çarşamba akşamı Star TV'de ekranlara gelecek.

resim yok
05 Eylül 2013 - 13:51
Magazin

Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği 'Muhteşem Yüzyıl', dördüncü sezonuyla 18 Eylül Çarşamba akşamı Star TV'de ekranlara gelecek.

 

Oyuncu kadrosu genişliyor.

 

YENİ İSİMLER

Yeni sezonda kadrosuna Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli ve Meltem Cumbul’u dahil eden diziye, Sarp Akkaya da dahil oldu.

 

KARAKTERİ

'Atmaca' karakterini canlandıracak Akkaya, Şehzade Mustafa’yı (Mehmet Günsür) korumak ve tahta geçmesini sağlamak için kurulan gizli oluşumun en önemli parçası olarak ekrana gelecek.

 

SUİKASTLARI ENGELLEYECEK

Şehzade Mustafa’nın dahi esas görevini bilmediği ‘Atmaca’, şehzadeye yönelik suikastları engelleyecek.

 

''BÜYÜK KEYİF VERİYOR''

Akkaya:

''Muhteşem Yüzyıl’a oyunculuğum dışında bedenen de hazırlanmak büyük keyif veriyor. At binme ve kılıç dersleri beni mutlu ediyor'' dedi.

 

AKKAYA'NIN KARİYERİ

İlk Bizim Aile dizisiyle boy gösterdi.2001 yılında M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olup Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu’nun “Kaos” ve “Sonra” ardından Alchera Tiyatro Topluluğu’nun “6.Gün” ve “Devenin Hörgücü Yamuk Olur” isimli tiyatro oyunlarda oynadı. "Albay Kuş" ta oynadığı oyunlar arasındadır.

Daha sonraları Kurtlar Vadisi Pusuda Servet karakteriyle tanındı,ondan sonra Ezel dizisindeki Tevfik karakteri ile büyük çıkış yakaladı.

Sarp Akkaya oyuncu Esra Akkaya'nın kardeşidir. Ayrıca ikizi olan Kaya Akkaya da kendisi gibi oyuncudur. Aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. 2010 yılında kardeşleriyle beraber AKKAdemi Tiyatro'yu kurmuşlardır.[reklam]

KADRO GENİŞLEDİ

Halit Ergenç'in canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman'ın tahtının en güçlü varisi olan Şehzade Mustafa olarak izlediğimiz Mehmet Günsür'ün yanı sıra yeni sezonunda Şehzade Beyazıd karakteriyle Aras Bulut İynemli, Şehzade Selim karakteriyle Engin Öztürk ve Nurbanu Hatun karakteriyle Merve Boluğur gibi isimler kadroya dahil olmuştu.

Muhteşem Yüzyıl kadrosuna son olarak yarışmalar sayesinde ünlenen Almeda Abazi de katılmıştı.

 

Almeda'nın Nurbanu karakterinin en yakın arkadaşı olması bekleniyor. Ancak ileride Selim'in gönlünü kaptıracağı cariye olması beklendiğinden 13 bölüm sonra Nurbanu tarafından öldürüleceği düşünülüyor.
 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'DAN ÇALIŞUŞU'NA TRANSFER OLAN OYUNCU KİM?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin