Simpson ailesi artık farklı bir formatla sevenleriyle buluşuyor!

Aylak Yayınevi, televizyon ekranlarının en uzun süredir devam eden ve en sevilen çizgi dizilerinden biri olan Simpsonların maceralarını kitap olarak yayımlamaya başladı.

resim yok
05 Eylül 2013 - 12:25
Magazin

Aylak Yayınevi, televizyon ekranlarının en uzun süredir devam eden ve en sevilen çizgi dizilerinden biri olan Simpsonlar'ın maceralarını kitap olarak yayımlamaya başladı.
 

SİMPSONLAR: MAKARA KUKARA

İlk kitap "Simpsonlar Makara Kukara" 20 Ağustos'ta çıktı.

 

NASIL KARAR VERİLDİ?

Yayınevi yaptığı açıklamada Simpsonlar'ı yayımlamaya bir gece muhabbet ederken karar verdiklerini söylüyor:

"Onlar ki dünyanın en aylak ruhlu en düzen kaçkını ailesi değil miydi? Boşuna mı o muazzam övgülere mashar oluyorlar yıllardır:

Kötü örnek oluşturuyorsunuz, gençliği yozlaştırıyorsunuz, insanları nükleer enerji konusunda korkutuyorsunuz...

Bart'ın üzerinde 'Gurur duyuyorum be abi' yazılı tembel teneke tişörtlerine bakıp bakıp hangi ülkedeki okul müdürleri, hangi çapsız işgüzar hükümet yetkilileri balataları sıyırmadı ki?

Ve yazışmalar çizişmeler sonuç verdi!

İfade özgürlüğü konusundaki hassasiyetimizi anlayan yayıncısı daha önce kimlerin kimlerin isteyip de vermedikleri yayın haklarını Aylak gibi mütevazı bağımsız bir yayınevine veriverdi."

Yayınevi önümüzdeki günlerde Simpsonlar'ın diğer maceralarını da okurla buluşturacak.

 

İLK KİTABIN TANITIMI

Simpsonlar Makara Kukara’ya hoş geldin be abi! Simpsonlar, onlarla aramızda okyanuslar olsa da asi, dağınık, kusurlu birer aynamız oldular ve şimdi çizgi roman sayfalarında kütüphanelerimizde yerlerini almak için bekliyorlar.

Bakalım ilk kitabın içinde neler var? Homer'ın iflah olmaz iştahı başına büyük bir bela açıyor ve bu defa bütün şehir Devlerin Devi Homer’den kurtulmak için çareler arıyor.[reklam]

Bart'ın yolu Springfield hapishanesine düşüyor, Marge ise ablası tarafından yuvasının yıkıldığını sanıyor ancak kazın ayağını gelin siz görün… Tek bilmece aşk meşk değil elbette,

Springfield İlköğretim Okulu’nda ortadan kaybolan puma heykelinin esrarı nasıl çözülecek acaba? Peki Otobüs Şoförüyle vampirler ve zombilerle bezeli çılgın bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Uzun bacaklı çekici bir sarışın da cabası… Ve daha neler neler!

Bart’a yakışacak bir şekilde diyebiliriz ki, ''Gurur duyuyoruz be abi! Lisa gibi diyecek olursak ''Lanet olsun, çok iyiler be!'' Biz çok eğlendik, şimdi sıra sizde…

 

 

SHERLOCK'UN YILDIZI HANGİ FİLM SERİSİNİN KADROSUNA KATILDI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin