Muhteşem Yüzyıl'ın final sezonu kadrosuna bir isim daha katıldı!

Muhteşem Yüzyıl'a bir sürpriz isim daha!

resim yok
16 Eylül 2013 - 12:30
Magazin

Star TV'nin büyük ilgi gören dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl'a bir sürpriz isim daha!

 

İşte detaylar:

 

KADRO GENİŞLİYOR

Goncagül Sunar, Star TV'nin izlenme rekorları kıran iddialı dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın final sezonu oyuncu kadrosuna katıldı.

Ekrandaki son sezonu için çok sayıda ünlü oyuncuyu transfer eden Muhteşem Yüzyıl'da bir sürpriz oyuncu daha.

 

KİMİ CANLANDIRACAK?

Daha önce Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Fırtına ve Yol Arkadaşım gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Goncagül Sunar, Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir süre Cevher Hatun karakterini canlandıracak.

 

SUNAR'IN KARİYERİ

"Mahallenin Muhtarları" dizisinde Fadime'nin arkadaşı olarak, Asmalı Konak dizisindeki hizmetçi Hayriye ve Çemberimde Gül Oya dizisindeki şarkıcı Canan karakterleriyle tanınan Sunar, 1991'de Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğu ile sanat hayatına başlamıştır.

Mahallenin Muhtarları dizisiyle ilk kamera karşısında oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Çağan Irmak'la çalışmış sanatçı, sinema ve dizi filmlerinde rol almıştır.

Türkçe sözlü beste yapan ve şarkılara uygun etkili sesiyle folk-rock türünde bir albüm hazırlayan sanatçı, gitar çalışmaları da yapmaktadır.

Sunar, 2004 yılında rol aldığı ve Kanal D'de yayınlanan Çemberimde Gül Oya filmindeki Canan rolü için bir röportajında ‘‘Bundan sonra ne oynarsam oynayayım Çemberimde Gül Oya da Canan Cansev’in yeri bambaşkadır bende.’’ demiştir.

 

GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Muhteşem Yüzyıl'ın final sezonunun başlaması için geri sayım sürüyor. Yeni sezon için bir yeni fragman daha yayınlandı. Beyazıd ve Selim büyüyüp kocaman bir şehzadeye dönüşmüşler..[reklam]

Hürrem ve Sultan Süleyman çok mutlular... Mihrimah, Rüstem Paşa'ya tamamen aşık olmuş ve Vali Bey'i unutmuş.. Hürrem ile Mustafa çok mutlu görünüyorlar.. Sanki düşmanlık bitmiş barışmışlar.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 4. ve son sezonu 18 Eylül Çarşamba günü Star TV'de ekrana gelecek.

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni fragmanında Sultan Süleyman'ın cenneti ve cehennemini kendi ağzından dinleyin… "İktidar senin cennetindir Süleyman, ve dahi cehennemin.."

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL YENİ SEZON (104. BÖLÜM) FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin