Murat Boz, Aslı Enver ile barıştıklarını itiraf etti!

Oyuncu ve şarkıcı Murat Boz önceki akşam Steakroom adlı mekanda, yapımcı Acun Ilıcalı ile yemekteydi. Çıkışta cipini mekanın kapısına yaklaştıran Murat Boz, Aslı Enver ile ilgili açıklama yaptı.

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 14:03
Magazin

Oyuncu ve şarkıcı Murat Boz önceki akşam Steakroom adlı mekanda, yapımcı Acun Ilıcalı ile yemekteydi. Bir dargın bir barışık olduğu oyuncu sevgilisi Aslı Enver ile barıştıkları yönündeki iddialara cevap veren Murat Boz konuyla ilgili "Evet barıştık, mutluyuz" dedi.

18-11/29/asli-enver.jpg

Küs oldukları dönemde Murat Boz'un Aslı Enver'e evlenme teklifi ettiği ve Aslı Enver'in zaman istediği iddiaları Murat Boz'a sorulduğunda, "Aslı Enver ile barışmadık, görüşmeye de başlamadık. Bir de evlilik teklifi çıkartmışlar, ne evliliği. Evlilik fikri zaten uzak bana..." cevabını vermişti. Bu barışma ile evlilik konusunun yeniden gündeme gelip gelmeyeceği ise merak konusu. 

Şimdilerde İstanbullu Gelin dizisinin başrolünde oynayan Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde set arasında sorulan barışma iddialarına cevap vermemiş aceleyle sete dönmüştü. Hürriyet'in haberine göre Nisan ayından itibaren yaşanan küslük dönemi, Murat Boz'un doğrulamasıyla bitmiş oldu.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin