Ali Erkazan'dan Altan Erkekli'ye büyük destek!

Oyuncu Ali Erkazan, Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Altan Erkekli'nin gündeme gelen "Borçlarımı düşünmekten uyuyamıyorum" sözlerine ithafen Erkekli'ye destek oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 13:33
Magazin

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuk olan Ali Erkazan, geçtiğimiz günlerde "Borçlarımı düşünmekten uyuyamıyorum" sözleriyle gündeme gelen Altan Erkekli'ye destek verdi.

Altan Erkekli, "Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım." sözleriyle gündeme gelmiş hatta oyuncu Talat Bulut da bu sözlerle ilgili, "Ah canım Altan Erkekli kıyamam sana.Bu yüzden sen akbil kullanıyorsun.Her filmde oynamana rağmen 1.000.000 $ evin borcunu ödemekte çok zor. Ömrün uzun olsun" demişti.

18-11/29/altan-erkekli.Jpeg 

Oyuncu Ali Erkazan, katıldığı programda Altan Erkekli ile ilgili açıklamalar yaptı. "Altan Erkekli benim arkadaşım değil, yoldaşımdır... Altan'ın evi vardı. Evini satmıştır, başka ev almıştır. Borçlanmıştır. Borcu olan insanın gözüne uyku girmez zaten." sözleriyle Erkekli'yi savunurken,

"Geçenlerde bir sıkıştım. Sağolsun bana 5 bin lira ateş etti. Hala borcum var ona. Şimdi 5 bin TL'yi neden istedim merak ediyorsunuz dimi? Sosyal ihtiyaçlar... Evinin kirasını ödeyemiyorsun. Biz çok para kazanmadık ki... Çoğu işi bedavaya yaptık zaten. Benimle ilgili ' bölüm başı 50 bin alıyor' haberleri duydunuz mu? Demek ki Altan da almıyor ki, çocuğun yüzüne uyku girmiyormuş. Talat, Altan, ben çok eski arkadaşız. Ankara'da yıllarca beraber çalıştık. Talat neden Altan'a gönderme yapsın? Gönderme yapacak adam mı kalmadı?"

dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin