Çarpışma Galip (İsmail Demirci) kimdir?

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Çarpışma'da Galip karakterini canlandıran İsmail Demirci kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Nurşah
29 Kasım 2018 - 13:30
Yeni Bölüm

Etkileyici konusu ile izleyenlerinden büyük bir beğeni toplayan dizinin oyuncuları da merakla araştırılmaya başlandı. Çarpışma Galip kimdir? Karakteri canlandıran İsmail Demirci kaç yaşında, dizileri ve hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor...

18-11/29/arpisma-galip-kim.jpg

Çarpışma Galip kimdir?

Elçin Sangu'nun canlandırdığı Zeynep karakterinin eşidir. Dokunduğu yere zarar veren bir adamdır. Zayıf karakterli ve güvenilmez bir kişiliğe sahiptir. Zeynep'i aldattığı gibi ödeyemeyeği bir borcun altına girerek hem Zeynep'i hem de kızını zor durumda bırakmıştır. Çarpışma dizisinde Galip karakteri İsmail Demirci tarafından canlandırılmaktadır.

18-11/29/ismail-demirci-carpisma-1543489572.jpg

İsmail Demirci kimdir?

İsmail Demirci, 13 Kasım 1984 tarihinde Ankara’da doğan oyuncu an itibarıyla 34 yaşındadır. Üniversitede bilgisayar programcılığı okumuştur. Konservatuvara girmeden önce farklı sektörlerde iş yapmıştır. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 4 yılda mezun olmuştur.

2012 yılında başrolünde Necati Şaşmaz’ın oynadığı “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde 'Polat Alemdar'ın adamları arasındaki 'Erkan'ı canlandırmıştır. Dizide Gürkan Uygun’un canlandırdığı Memati karekterini vurarak öldüren isimdir.

2013 yılında “Ben Onu Çok Sevdim” adlı dizide Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay, İdil Fırat, Şemsi İnkaya, Ege Aydan, Kerem Alışık gibi oyuncularla birlikte oynamıştır. Geçtiğimiz sene Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Orhan karakterini canlandırmıştır. Sevilen oyuncu günümüze dek daha pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır... Rol aldığı son dizi ise Çarpışma'dır.

 18-11/29/ismail-demirci-diziler.jpg

İsmail Demirci dizileri

Çarpışma
Mehmed Bir Cihan Fatihi
Babamın Günahları
Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad
Serçe Sarayı
Fabrika Kızı
Reaksiyon
Anneler ve Kızları
Kurtlar Vadisi Pusu

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin