Payitaht Abdülhamid Samuel kimdir?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinde Samuel kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 12:32
Yeni Bölüm

ES Film yapımcılığında hazırlanan ve TRT ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dönem dizisi “Payitaht Abdülhamid” ilgiyle izlenmeye devam ediyor.  Başrollerinde Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinde Samuel kimdir sorusu merak uyandırıyor.

Samuel kimdir? Gerçek adı nedir?

18-11/29/samuel-kimdir-1543484241.png

Samuel karakteri,  tarihte ilk saatli bomba suikastini yapan Edward Jorris’in yardımcısı olarak karşımıza çıkacak. Ortalığı iyice karıştıracak olan bu karakter Padişah Abdülhamid Han'ı zor duruma sokmak için elinden geleni yapacak. 

Payitaht Abdülhamid dizisinde Samuel karakterini Nebil Sayın canlandırmaktadır. 

Nebil Sayın kimdir?

18-11/29/nebil-sayin.jpg

1971 doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk mezunudur. 2011 senesinde Muhteşem Yüzyıl dizisi ile televizyon ekranlarında kendisini göstermeye başlamıştır. Geçtiğimiz senelerde Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinde canlandırdığı Coşkun karakteri ile izleyicilerin büyük bir beğenisini kazanmıştır. Başarılı oyuncu şimdilerde Payitaht Abdülhamid dizisinde Samuel karakterini canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin