Engin Altan Düzyatan Katar Doha'da hayranları ile bir araya geldi!

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan Ajyal Film Festivali için gittiği Katar'da hayranları ile buluştu!

Nurşah
29 Kasım 2018 - 12:22
Magazin

Diriliş Ertuğrul dizisi gerek yurt içinde gerekse yurt dışında hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip. Hal böyle olunca da dizi oyuncularının ünü ülke sınırlarını aşıyor. Milliyet'in haberine göre, Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan bir film festivali için gittiği Katar'da hayranları ile bir araya gelmeyi de ihmal etmedi...

 18-11/29/engin-altan-katar.Jpeg

Ertuğrul Gazi Katar'da!

Engin Altan Düzyatan, Doha Film Kurumunun düzenlediği Ajyal Film Festivali için Katar'ı ziyaret etti. Katar başkenti Doha'ya giden Düzyatan, şehirdeki Türk restoranı "Şazeli Katar"da hayranlarını ziyaret etmekten geri durmadı... Sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları birbirleri ile yarıştılar...

 18-11/29/ertugrul-gazi-katar.Jpeg

"Ertuğrul'u görmekten dolayı çok mutluyuz"

Şazeli Katar'ın sahibi Ömer Seyfi Aktülün ise AA muhabirleri ile yaptığı açıklamada, Engin Altan Düzyatan'a gösterilen bu ilginin Türk dizilerinin Arap dünyasındaki gücünü yansıttığını söyledi. Ahmed Abdullah ise şu açıklamalarda bulundu:

Ertuğrul'u görmekten dolayı çok mutluyuz.  Dizinin bölümlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu dizi bizim fikrimize ve  vicdanımıza hitap ediyor. Katarlı aileler diziyi izlemek için bir araya geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin