Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı? Okan Kurt açıklama yaptı!

Ayrılıkları olay olan ünlü çift Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı! Okan Kurt ilk açıklamayı yaptı!

Nurşah
29 Kasım 2018 - 11:20
Magazin

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri ile magazin gündemine bomba gibi düşen çiftten hayranlarını gülümsetecek güzel haberler gelmeye başladı! Demet Akalın ile Okan Kurt ilişkisindeki son durum Okan Kurt tarafından paylaşıldı!

18-11/29/demet-akalin-okan-kurt-baristi.jpg

"Kızım barıştığımızı ilan etti zaten"

Çiftin barışma haberi, kızları Hira Kurt tarafından sosyal medyada "Annem babam tatile gitti. Havaalanındalar bana oyuncak alınca gelecekler." sözleri ile duyurulmuştu. Bu paylaşımın ardından Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt da 2. Sayfa televizyon programına canlı olarak bağlanarak şu açıklamalarda bulundu:

Yurt dışına gittik daha rahat ederiz diye. 10 günde her şeyi düzelttik. Bizi rahat bırakırlarsa eşimle barışacağız. Çok zor dönemler geçirdik ailecek. Ben onu çok seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum. İkna etmek için bir şey yapmama gerek yok. Biz oraya rahat hareket edebilmek için gitmiştik. Kızım barıştığımızı ilan etti zaten. Hira bakıcısına 'Annemle babam yurt dışına gidip bana kardeş yapsınlar' diyormuş. Henüz aynı evde yaşamıyoruz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin