Oyuncu Nejat İşler yardım gecesi düzenledi ünlüler akın etti!

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Nejat İşler, asbaşkanı olduğu Gümüşlükspor için yardım gecesi düzenledi. Beyoğlu'nda bir mekanda düzenlenen etkinliğe birçok ünlü isim katıldı. İşte detaylar!

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 10:54
Magazin

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Nejat İşler, asbaşkanı olduğu Gümüşlükspor için yardım gecesi düzenledi. Beyoğlu'nda bir mekanda düzenlenen etkinliğe birçok ünlü isim katıldı. 

Oyuncu Nejat İşler'in, Gümüşlüklü çocuklarının ücretsiz spor eğitimi alması için düzenlediği yardım gecesinde, ünlü dostları da onu yalnız bırakmadı.

18-11/29/nejat-isler-1543479269.png

Beyoğlu'nda Roxy adında bir mekanda gerçekleştirilen yardım kampanyasında; Birce Akalay, Birsen Tezer, Deniz Çakır, Nükhet Duru, Mehmet Erdem ve Özge Fışkın sahneye çıktı.

Geceye katılanlar arasında Rıza Kocaoğlu, Cemil İpekçi, Nur Fettahoğlu ve Çiğdem Batur da vardı.

Nejat İşler mekan çıkışı

“Geceye gelen herkese teşekkür ederim. Buradan toplanan gelir sporcu kardeşlerimizin yararına gidecek”

dedi.

Başarılı ve güzel oyuncu Birce Akalay ise geceye tek başına katıldı. Sahnede şarkı söyleyecek olan oyuncu, mekanda eski sevgilisi Can Tunalı’nın DJ performansı sergileyeceği hatırlatılınca “Özel hayatım hakkımda konuşmak istemiyorum” dedi. Ayrıca bu özel gecede sahne alan Birce Akalay, sosyal medya hesabından sahne performansını da paylaştı.

18-11/29/screenshot_1.png

Nur Fettahoğlu ise geceye eşi Levent Veziroğlu ve oyuncu arkadaşı Çiğdem Batur ile katıldı. Fettahoğlu muhabirlerin “Siz de sahneye çıkacak mısınız?” sorusuna “Hayır, sesim güzel değil” yanıtını verdi.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin