Şeyma Subaşı alacağı nafaka hakkında konuşanları ti'ye aldı

Geçtiğimiz günlerde ani bir kararla ve tek celsede boşanan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı hattında sular durulmaya başladı. Aylık 115 bin Lira nafaka alacağı açıklanan Şeyma Subaşı bu konuda konuşanları ti'ye aldı. İşte detaylar.

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 10:30
Magazin

Geçtiğimiz günlerde Tv8'in patronu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ani bir şekilde boşanma kararı aldılar. Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu ayrılık ortalığı karıştırmıştı. Haklarında yasak aşk iddiaları yayılan ikili, açıklamalarla bu durumları reddederek hayatlarına devam ediyor.

Boşanma davasının ardından Şeyma Subaşı'nın, işlettiği mekana giderek eğlenen pozlar paylaşması herkesi şaşırtmıştı. Her zaman pozitif olma mesajları yayan Subaşı'nın, aylık 115 bin lira yoksulluk nafakası alacağının açıklanması sosyal medyanın diline düştü. 

18-11/29/screenshot_4.jpg

18-11/29/screenshot_2.jpg

18-11/29/screenshot_3.jpg

 

18-11/29/zaytung.jpg

Özellikle twitter'da olmak üzere sosyal medya kullanıcıları, Şeyma Subaşı'nın alacağı 115 bin Lira olan nafaka hakkında binlerce paylaşımda bulundular. Başta Twitter olmak üzere sosyal medyanın diline düşen Şeyma Subaşı her zaman ve durumda olduğu gibi bu durumda da kendisine eğlence çıkardı. Hakkında atılan mizah içerikli paylaşımı kişisel Instagram hesabında paylaşarak 

Bence çok komik ve tatlısınız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin