Payitaht Abdülhamid'in 63. bölümünde savaş çanları çalacak!

Payitaht Abdülhamid dizisinin 63. bölümünde Abdülhamid'i zor bir karar bekliyor. Bu kez ya bir sefer düzenlenecek ya da tahammül edilecek. Abdülhamid'in kararı ne olacak?

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 10:23
Yeni Bölüm

ES Film yapımcılığında hazırlanan ve TRT ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dönem dizisi “Payitaht Abdülhamid”, izleyenleri merak içinde bırakacak bir bölümle geliyor. Başrollerinde Bülent İnal, Can Sipahi, Özlem Conker, Başak Daşman ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide heyecanlı anlar yaşanacak.

Padişah Abdülhamid zor bir karar vermek zorundadır. Bir yandan evladı ile hafiyesi, diğer yanda da devleti ile karşı karşıya kalır.

18-11/29/payitahttt.jpg

Payitaht Abdülhamid'in, cuma akşamı yayınlanacak 63. bölümünün tanıtım filmi yayınlandı. Devletler Hukuku'nu ilgilendiren bir mesele Osmanlı'nın Payitaht'ına zor anlar yaşatacak. Bu meselenin ya mahkeme önünde diplomatik yollarla ya da savaş meydanında savaşarak çözülmekten başka yolu yoktur. Bunun kararını vermesi gereken ise Abdülhamid Han olacak. 

Abdülhamid sefere mi çıkacak yoksa boyun mu eğecek?

Halil Halid ise kendisine atılan iftirayı temizlemek için Abdülhamid’den bağımsız hareket eder ve kendini vurdurmaya çalışır. Samuel ise Abdülhamid'in bu işten kolay kolay kurtulamayacağını söyler. 

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen yeni bölümü 30 Kasım akşamı saat 20:00'da TRT1'de!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin