Ufak Tefek Cinayetler Ceren (Hazal Türesan) kimdir?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta yeni bir karakteri izleyeceğiz. Ufak Tefek Cinayetler Ceren (Hazal Türesan) kimdir?

Nurşah
29 Kasım 2018 - 09:35
Yeni Bölüm

Sevilen diziye geçtiğimiz hafta Şükran Ovalı konuk oyuncu olarak katılmıştı... Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre yeni bölümde yeni bir konuk oyuncuyu daha izleyeceğiz. Ufak Tefek Cinayetler Avukat Ceren (Hazal Türesan) kimdir?

 18-11/29/avukat-ceren-hazal-turesan.png

Ufak Tefek Cinayetler Ceren

Ceren, Serhan ile Merve arasındaki velayet davasında Serhan'ın avukatlığını yapacak. Kızı Mila'yı Serhan'ın velayetine almak için çabalayacak olan genç avukat, yayınlanacak olan yeni bölümde Merve'nin gazabını üzerine çekecek gibi görünüyor.

Ufak Tefek Cinayetler Ceren karakteri sevilen oyuncu Hazal Türesan tarafından canlandırılacak...

 18-11/29/ufak-tefek-cinayetler-ceren.png

Hazal Türesan kimdir?

7 Mayıs 1985 tarihinde dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 33 yaşındadır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Kamera karşısına ilk olarak 2008 senesinde ekrana gelen Unutma Beni adlı dizi ile çıkmış ve günümüze dek pek çok dizi ve projede yer almıştır. Tatlı İntikam, Kara Para Aşk, Fazilet Hanım ve Kızları rol aldığı diziler arasındadır...

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Avukat Ceren karakteri ile karşımıza çıkacak olan başarılı isim, Türkiye'nin ilk vampir temalı dizisi Yaşamayanlar'da da rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin