Murat Boz'a şaşırtan reklam teklifi!

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un katıldığı bir programdaki itirafları sosyal medyanın gündeminde. Boz, bir dönem aldığı aşırı kilo ve sarkan göğüsleriyle çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcının bir sütyen firmasından da teklif aldığı ortaya çıktı.

Berfin Sengil
15 Aralık 2023 - 15:45
Magazin

Çok sayıda reklamda görmeye alışkın olduğumuz Muraz Boz'a gelen bir reklam teklifi ise şu sıralar sosyal medyanın gündeminde. Ünlü şarkıcının, katıldığı YouTube programında bir sütyen markasından teklif aldığını söylemesi oldukça dikkat çekti.

Sütyen Firmasından Teklif Almış

2012 yılı yazında sarkan göğüsleri nedeniyle çok konuşulan Murat Boz, o günlerde çok sinirlendiğini ve ardından da bir sütyen firmasından teklif aldığını açıkladı.

Şu An Olsa Kabul Ederdim

Murat Boz aldığı teklifi şöyle anlattı:

"O dönem bana bir sütyen markasından teklif geldi. Şuradan kalkmak nasip olmasın. Ben o dönem bunu reddettim ve çok ciddi bir para veriyorlardı. Ya şu anki kafam olsa saniye düşünmem öyle söyleyeyim.

Şu anki kafamda olsaydım bunu bu kadar dert edecek bir pozisyonda olmazdım. Ama çok dert ettim o fotoğraflarımı haberlerde görünce. Tatilim zehir oldu tekneden çıkmadım"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin