Afra Saraçoğlu: An'ı değerlendiriyorum

Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ı Afra Saraçoğlu, bir derginin Aralık sayısı için objektif karşısına geçti. Saraçoğlu verdiği röportajda, "Özel hayatımda da güzel zaman geçirmeye, içinde bulunduğum anı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum" dedi.

Berfin Sengil
15 Aralık 2023 - 15:16
Magazin

Yalı Çapkını dizisindeki rolüyle olduğu kadar yaşadığı özel ikili ilişkilerle de gündemden düşmeyen güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, Harper's Bazaar dergisinin Aralık sayısına konuk oldu.

Saraçoğlu özel yaşamından hayat görüşüne önemli açıklamalar yaparken, anın kendisi için önemini belirttiği sözleriyle sevenlerinden tam not aldı.

Yaşadığım Anın Kıymetini Biliyorum

Seyran karakteriyle çok sevilen Afra Saraçoğlu şunları söyledi:

"Yaşadığım anın kıymetini biliyorum. Her anlamda iyi işler çıkarmaya çalışıyorum. İşim için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Özel hayatımda da güzel zaman geçirmeye, içinde bulunduğum anı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin