Zeki Demirkubuz'un 'Hayat'ı bugün vizyonda!

Usta yönetmenlerden Zeki Demirkubuz'un beklenen filmi 'Hayat' 15 Aralık itibarıyla vizyonda yerini aldı. Miray Daner, Burak Dakak, Doğu Demirkol, Melis Birkan, Umut Kurt'un yer aldığı filmin seyirciden alacağı not merak ediliyor.

Berfin Sengil
15 Aralık 2023 - 15:08
Viral

Zeki Demirkubuz'un sekiz yılın ardından çektiği 'Hayat' filmi 15 Aralık Cuma günü itibarıyla vizyondaki yerini aldı.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Demirkubuz'un üstlendiği 'Hayat', kendisine dikte edilen hayatı reddederek evinden kaçan genç kız, onu aramaya koyulan annesi ve nişanlısının hikayesine yer veriyor.

Hicran'ın Boyun Eğmeyen Hikayesi

Genç bir kadın olan Hicran, babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalınca çareyi kaçmakta bulunur. Hicran'ın zaten onunla evlenmeyi istemediğini düşünen Rıza, başlarda bu durumu önemsemez. Ancak zaman geçtikçe Hicran tarafından istenmemek zoruna gitmeye başlar ve onunla yüzleşmeye karar verir. Rıza, sadece bir kere gördüğü nişanlısını bulmak için İstanbul'a gider.

Filmin kadrosunda Miray Daner, Burak Dakak, Doğu Demirkol, Melis Birkan, Umut Kurt gibi isimler yer alıyor. 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin