Murat Boz'dan evlilik iddialarına yanıt!

Geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi Aslı Enver'e evlilik teklifi ettiği iddiaları ile gündeme gelen Murat Boz'dan yanıt gecikmedi...

Nurşah
16 Ağustos 2018 - 16:34
Magazin

2 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu oyuncu sevgilisi Aslı Enver'den geçtiğimiz aylarda ayrılan Murat Boz, bitirdiği ilişkisi ile sık sık gündeme gelmişti. Çiftin Instagram takipleşmeleri ve beğenileri bile olay olurken, Murat Boz'un Aslı Enver'e evlilik teklif ettiği iddiaları da dünün gündemine yerleşti! Magazin dünyasında büyük bir yankı uyandıran bu iddialara Murat Boz çevresinden yanıt gecikmedi!

 18-08/16/murat-boz-asli-enver-evlilik.jpg

"Ne evliliği!"

İddialara göre Murat Boz, Aslı Enver'e evlenme teklif etmiş ve güzel oyuncu da düşünmek için zaman istemişti. Hatta kimi kaynaklarda sevilen ikilinin tekrar bir araya gelmesi için Acun Ilıcalı'nın da aracı olduğu söyleniyordu.

Geçtiğimiz günün magazin manşetlerine hızlı bir giriş yapan evlilik iddiaları Murat Boz'un yakın çevresine yaptığı açıklamalarla geçerliğini yitirecek gibi görünüyor:

"Aslı Enver ile barışmadık, görüşmeye de başlamadık. Bir de evlilik teklifi çıkartmışlar, ne evliliği. Evlilik fikri zaten uzak bana..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin