Burak Deniz ile Büşra Develi barıştı!

Geçtiğimiz aylarda ani bir kararla uzun süren beraberliklerini noktalayan başarılı ikili, yeniden bir araya geldi!

Nurşah
16 Ağustos 2018 - 17:24
Magazin

Uzunca bir süredir beraber olan Burak Deniz ve Büşra Develi ikilisi geçtiğimiz aylarda ani bir kararla yollarını ayırmış ve magazin gündemine yerleşmişlerdi. Ayrılığa dayanamayan ikili yeniden bir araya geldi!

18-08/16/busra-develi-burak-deniz.jpg

Ünlü çift yeniden bir arada!

Geçtiğimiz aylarda yaşanan ayrılığın ardından Burak Deniz rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile birlikte olduğu iddiaları ile gündeme gelmiş fakat bu iddialar bir gerçeklik kazanmamıştı. Büşra Develi ise bu dönem boyunca sessizliğini korumuştu. Tüm bunların ardından birbirlerinden ayrı kalmaya dayanamayan Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı. 

18-08/16/burak-deniz-busra-develi-baristi.jpg

Arkadaşlarının onları barıştırma tekliflerini reddetseler de en sonunda ayrılığa yenik düşen Burak Deniz ve Büşra Develi çifti, gittikleri bir tiyatroda birlikte görüntülendi. İkilinin birlikteliklerine bir şans daha verdikleri ve oldukça keyifli göründükleri objektiflerden kaçmadı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin