13 Reasons Why dizisinde zam görüşmeleri sonlandı! En çok hangi oyuncu kazanacak?

Netflix'in popüler dizisi 13 Reasons Why'ın yeni sezonunda hangi oyuncu ne kadar kazanacak? 13 Reasons Why 3. sezon ne zaman başlıyor?

Volkan Küçükel
17 Ağustos 2018 - 01:00
Kültür Sanat

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden "13 Reasons Why"da (Ölmek İçin On Üç Sebep) geçtiğimiz günlerde basına yansıyan maaş krizi çözüldü!

13 Reasons Why oyuncularının maaşlarına zam talep etmesi nedeniyle bir süredir yapımcı ve oyuncular arasında başlanan müzakereler sonuçlandı. Oyuncu kadrosunun sekiz çekirdek ismi istediğini aldı ve müzakereler oyunculara yapılan zam artışlarıyla tamamlandı.

13 REASONS WHY'DA EN YÜKSEK MAAŞI HANGİ OYUNCU ALIYOR?

Peki, hangi oyuncu ne kadar maaş alacak?

18-08/17/clay-jensen.jpg

Dizinin hikayesinin merkezindeki Hannah Baker karakterini canlandıran Katherine Langford'un ikinci sezonun sona erişiyle birlikte kadrodan ayrılışının ardından merkezi isim haline gelen Dylan Minnette'in bölüm başına $200,000; Brandon Flynn, Alisha Boe, Justin Prentice, Christian Navarro, Miles Heizer, Devin Druid ve Ross Butler'ın ise $135,000 kazanacakları belirtiliyor. Dizinin dördüncü sezona gitmesi halinde bu isimlerin maaşları $150,000'a yükselmiş olacak.

Ortaya çıkan bu rakamların oyuncuların başlangıç maaşlarının çok yukarısında olduğu görülüyor. Kadrodaki birçok isim $20,000 – $60,000 aralığında bir maaşla diziye başlarken, Minnette'in ilk maaşının ise $80,000 civarlarında olduğu söyleniyor.

18-08/17/alisha-boe.jpg

13 Reasons Why oyuncularının yeniden müzakereler sürecinde yeni sezon çalışmalarına başladığı ve sezonun ilk senaryo okuma provasının ardından akşam yemeğinde bir araya geldikleri öğrenildi.

Anonymous Content ve Paramount TV yapımcılığındaki dizi Jay Asher'ın aynı isimdeki çok satan romanından uyarlanıyor.

13 REASONS WHY 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

13 Reasons Why'ın 13 bölümden oluşacak yeni sezonunu 2019 senesi içinde izleyebileceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin