13 Reasons Why oyuncularını hiç böyle görmediniz!

Netflix'in sevilen dizisi 13 Reasons Why oyuncuları 3. sezona nasıl hazırlanıyor?

Volkan Küçükel
17 Ağustos 2018 - 10:18
Kültür Sanat

İlk sezonuyla dünya çapında yüksek bir izleyici sayısına ve hayran kitlesine ulaşan, ikinci sezonuyla geçer not alan Netflix dizisi "13 Reasons Why"ın 3. sezon hazırlıkları oyuncularla gerçekleştirilen zam ve maaş müzakerelerinin mutlu sona ulaşmasının ardından hızla sürüyor.

Yeni sezon hazırlıkları sürecinde oyuncu kadrosunda yer alan isimler Instagram hesaplarından fotoğraflar paylaşarak hayranları ihmal etmiyor.

Ve görünen o ki kadrodaki bazı isimler yeni sezona zımba gibi hazırlanıyor!

Dizide Zach karakterine hayat veren Ross Butler, Instagram hesabından Brandon Flynn (Justin Foley) ve Timothy Granaderos (Montgomery) ile birlikte spor salonundaki antrenmanlarından bir kare paylaştı.

18-08/17/ross-butler-instagram.jpg18-08/17/ross-butler-instagram2.jpg

Courtney Crimsen karakterini canlandıran Michele Selene Ang ise üçüncü sezon prodüksiyonunun ilk gününe dair bir fotoğrafını paylaşırken "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. 3. sezon için kimler heyecanlı?" ifadelerini kullandı.

18-08/17/michele-instagram.jpg18-08/17/michele-instagram2.jpg

13 REASONS WHY 3. SEZON BÖLÜMLERİ 2019'DA!

Brian Yorkey, Joy Gorman, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Tom McCarthy, Selena Gomez ve Steve Golin'in yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturduğu 13 Reasons Why'n 3. sezon bölümlerinin hangi tarihte geleceği henüz netleşmedi ancak geçmiş aylarda yayınlanan teaser'da belirtildiği üzere bölümlerin 2019 senesi içinde geleceğini biliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin